Over RJVIEW

RJVIEW is opgericht op 1 april 2008 door Rik Joling.
“Review” is het Engelse woord voor bespreken, en dat is wat ik regelmatig doe.
In 2003 is , Rik Joling, als accountant AA afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim. Met meer dan 15 jaar praktijkervaring werkt hij samen met collega’s vanuit kantoorruimte in Zwolle. RJVIEW is een kleine en overzichtelijke onderneming, zodat kwaliteit en persoonlijke communicatie goed blijven. Door systematisch te werken blijft er een scherp oog voor details.

Overtuiging
Het doel van RJVIEW is om op lange termijn een plezierige samenwerking te onderhouden met haar klanten. Administratie en belastingen zijn maatwerk, omdat elke persoonlijke situatie van een belastingplichtige of situatie van een onderneming weer anders kan zijn. Ook de belastingwetgeving verandert voortdurend. Graag werken wij samen met betrouwbare klanten, waarvoor wij de administratie mogen verzorgen. We doen ons best om klanten tevreden te houden, de beste reclame tenslotte is mond-tot-mondreclame.

Integriteit
Rik Joling is zich bewust van zijn kennisbereik, als kennis buiten zijn bereik ligt geeft hij dat aan. En hij zal eventueel alsnog een oplossing proberen te zoeken via zijn opgebouwde netwerk. Hij maakt ondernemers bewust van risico’s in hun administratie en belastingaangiftes, bijvoorbeeld in verband met zwakke bewijsvoering.

Inspiratie
Een actieve onderneming is altijd in ontwikkeling. Orde scheppen in administratie en regelgeving kan heel leuk zijn om te doen als dat tot een kloppende administratie en belastingaangiftes leidt. Over hun bedrijf gepassioneerde ondernemers zijn aanstekelijk. Als mijn diensten vervolgens ook nog eens de oplossing zijn voor een klant, dan geeft dat voldoening.

rik

Rik Joling

Ik ben als accountant AA afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim. Met meer dan 15 jaar praktijkervaring werk ik samen met collega’s vanuit kantoorruimte in Zwolle.