Online Boekhouden

RJVIEW gebruikt hoofdzakelijk de boekhoudsoftware van SnelStart online. Via SnelStart kunt u een administratie volledig digitaal online bijhouden op elk computerbesturings-systeem. Administraties kunnen zowel digitaal als vanaf uitgeprint papier verwerkt worden. Als ondernemer kunt u er voor kiezen om zelf te boekhouden, maar wij kunnen de administratie ook voor u in orde maken door het voor u te boekhouden. Of een combinatie door online samen met RJVIEW te werken.

Goed betaalbare software met veel mogelijkheden

Wij leggen u graag uit waarom wij SnelStart onze favoriete boekhoudsoftware vinden voor ondernemers. Het is geschikt voor rechtsvormen zoals eenmanszaken, VOF en Besloten Vennootschappen. RJVIEW heeft ervaring met meerdere boekhoudsoftware, maar wij vinden het niet efficiënt met verschillende boekhoudpakketten te werken.
Door de bij ons opgebouwde ervaring met SnelStart kunnen wij een ondernemer beter helpen. De SnelStart helpdesk is klantvriendelijk en helpen u meestal vlot.

Bankafschriften automatisch inlezen

Door een directe koppeling met uw bank kan SnelStart de bankmutaties van uw zakelijke bankre-keningen automatisch inlezen. Dit scheelt u tijd en u kunt via de bankmutaties in SnelStart controle-ren of u geen zakelijke facturen (m.b.t. kosten en/of omzet) vergeten bent in te boeken.

Facturen en bonnen inscannen en herkennen

Facturen kunnen via een app op de smartphone gescand worden en ingelezen in SnelStart. De factuur wordt door de scansoftware herkent en op de goede plek geboekt. Geautomatiseerde administraties helpen u tijd te besparen, maar zijn in de praktijk niet foutloos, dus controle blijft noodzakelijk.